Spel en Co.

Spel en Co. ontwikkelt sinds 2017 materialen, boeken, spellen en trainingen.

Voor Spel en Co. maak ik materialen, boeken, verhalen en andere producten die handig zijn voor kinderen en jongeren. Het ontdekken doe ik door middel van coaching. Als Leercoach Bollenstreek coach ik kinderen op het gebied van leren en faalangst. Dit kan in de vorm van een groepstraining of individuele (korte) begeleiding. Mijn doel is om een kind zo snel mogelijk zelfstandig verder te kunnen. Wat werkt voor jou en welke manier van leren past bij jou? Ben je creatief of juist praktisch? Ben je iemand die graag luistert of juist doet? Heb je een concentratie- of motivatieprobleem? Hoe kun je jouw manier van leren zo leuk en dus zo makkelijk mogelijk maken? Dit kun je je hele leven gebruiken.

In mijn winkel vind je de verschillende materialen die ik verkoop. Mijn contactformulier kun je gebruiken om contact met mij te zoeken. Dan neem ik snel contact met je op.

Ervaring
Officieel ben ik afgestudeerd jongerenwerker. Ook ben ik kindercoach, trainer leren leren en trainer en ontwikkelaar van de faalangsttrainingen F-art. Ik school mij elk jaar op een gebied bij. Zo deed ik in 2020 mee aan de training ‘Autisme op je bord’ en de training talentfluisteraar. Deze laatste heb ik door corona niet af kunnen maken.

F-art staat voor FaalAngst reductie Training. En voor Fun & ART. Want creativiteit kan heel goed faalangst naar boven brengen! Meer weten over de faalangsttraining, het werkboek en de materialen om zelf aan de slag te gaan? Kijk op de pagina Faalangst.

De leren leren training geef ik eens per kwartaal. Kijk hier voor de beschikbare data.

Print Friendly, PDF & Email