F-ART

Faalangst reductie training ‘Gamen’ vanaf 9 jaar


VOOR WIE: voor kinderen vanaf 9 jaar

WAT: Faalangst komt steeds vaker voor. En vooral in deze leeftijdsfase kun je dit goed zien.
Je kind leert tijdens deze training vaardigheden als reflectie, feedback en ontspanning, maar vooral vergeten we de ouders/verzorgers niet. Want uiteindelijk is het hebben van een veilige stabiele basis voor elk kind heel erg belangrijk. En we weten hoe lastig het soms is om je kind te begeleiden.
Deze training heeft 5 bijeenkomsten van 1 uur en 15 minuten en een ouderavond.

DE TRAINING: F-art is een eigen ontwikkelde methode met als thema gamen. Onderweg vul jij jouw eigen rugzak vol met handige skills en tools die je in de zoektocht kunt gebruiken om met de angst om te gaan. Stel je eigen heldenteam op, je train ze, rust ze uit, ontdek wat hun sterktes zijn en voer tasks uit.
Wat past bij jou, wat kun je doen als je last hebt van angst, wat gebeurt er op dat moment bij jou? Dat zijn vragen waar je mee aan de slag gaat.

WIE: Krista van Hoekelen (leercoachbollenstreek.nl) en Sandra Keizer (Kunstzinnigetherapiehillegom.nl) zijn de schrijvers van de training. Wij zijn allebei erg goed in falen en hebben ook faalangst. Wij begrijpen jou dus erg goed! We hebben al veel kinderen geholpen met faalangst, allebei vanuit onze eigen expertise en interesse.

KOSTEN: € 275

LOCATIE: Hillegom

DATUM EN TIJD: Voor de juiste data, raadpleeg de site.
15.30 – 16.45 uur


ANDERE LOCATIE: De training kan ook op een andere locatie worden gegeven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Schrijf je hier meteen in voor de training

Wil je meer informatie? Stuur ons een bericht!

Print Friendly, PDF & Email