Leercoach Bollenstreek

Deze website wordt tijdelijk geleend door VW Spijlbushuren.nl, het bedrijf van mijn man. De website is aan het verhuizen, waardoor Leercoach Bollenstreek even tijdelijk alleen bestaat uit deze pagina. Heb je een vraag? Mail mij dan via het contactformulier, of via Facebook of LinkedIn.

Krista van Hoekelen is eigenaar van Spel en Co. Spel en Co. geeft coaching en maakt materialen, boeken en spellen. De coaching heet Leercoach Bollenstreek.
 
Faalangst
Als Leercoach heb ik veel ervaring opgedaan met het zien van faalangst. Hierom heb ik in 2017 F-art opgericht, samen met Sandra Keizer. F-art staat voor creatief aan de slag met faalangst. 
 
Om aan de slag te gaan met faalangst hebben wij verschillende materialen, tools en trainingen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar onze website: www.f-art.nu 
Hier vind je ook het ‘Buitengewoon handige boek over faalangst’, met veel informatie, voorbeelden, een test, opdrachten en tools. Hoe uit de faalangst zich bij jou en wat kun je als ouder doen om jouw kind hiermee om te leren gaan? 
 
 
Ervaring
Mijn naam is Krista en ik ben afgestudeerd jongerenwerker, schrijver en trainer van de faalangst training F-art en F-art Jr. , trainer van de ‘ik leer leren’ methode, begeleider van de methode ‘Autisme op je bord’ en kinder- en opvoedcoach. Hiernaast heb ik ervaring in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs.
 
Ik zelf houd van schrijven, gamen, puzzelen, lezen, tekenen, theater, muziek en lol maken. Vanuit deze creatieve hoeken haal ik mijn werkwijzen en methoden.
 
Na mijn opleiding CMV, social work, volgde ik vele trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en -ontwikkeling. Hiernaast begeleidde ik hoogbegaafde kinderen bij mijn eigen bedrijf HB Begeleiding.

 

 

 

Krista is trainer van de Ik leer leren methode

Krista is ontwikkelaar en trainer van de F-art faalangst methode

Krista is Leercoach Bollenstreek

Print Friendly, PDF & Email