Wie is Krista?

Krista is ontwikkelaar en trainer van de F-art faalangst methode

Krista is trainer van de Ik leer leren methode

Krista is aangesloten bij SKJ

Krista van Hoekelen is eigenaar van Spel en Co. Spel en Co. geeft coaching en maakt materialen, boeken en spellen. De coaching heet Leercoach Bollenstreek.
 
Loop je vast tijdens het leren voor een toets? Slaap je de avond(en) voor een toets slecht? Leer je je helemaal de ‘schompes’, toch niet het gewenste resultaat? Boosheid met betrekking tot leren? Misschien dat je jouw manier van leren nog niet hebt ontdekt! Ben je 8 jaar of ouder? Dan kun je bij mij terecht!
 
Mijn naam is Krista en ik ben afgestudeerd jongerenwerker, schrijver en trainer van de faalangst training F-art en F-art Jr. , trainer van de ‘ik leer leren’ methode, begeleider van de methode ‘Autisme op je bord’ en kinder- en opvoedcoach. Hiernaast heb ik ervaring in de midden- en bovenbouw van het basisonderwijs.
 
Je kunt bij mij de Faalangsttraining F-ART, of de training ‘ik leer leren’ volgen. Ik ben bekend met faalangst, concentratieproblemen, motivatieproblemen, startproblemen, reken- en taalproblemen (op basisschool niveau),  hoogbegaafdheid. 
Ook kun je bij mij terecht voor losse coaching op leergebied. Dit alles met veel luchtigheid en een beetje gekkigheid, het is soms al zwaar genoeg! 
 
Ik zelf houd van schrijven, gamen, puzzelen, lezen, tekenen, theater, muziek en lol maken. Vanuit deze creatieve hoeken haal ik mijn werkwijzen en methoden.
 
Na mijn opleiding CMV, social work, volgde ik vele trainingen en cursussen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en -ontwikkeling. Hiernaast begeleidde ik hoogbegaafde kinderen bij mijn eigen bedrijf HB Begeleiding.

Sinds 1 januari 2018 ben ik ingeschreven bij het SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) onder nummer 140001067. 

 

 

 

Krista is Leercoach Bollenstreek

Print Friendly, PDF & Email