Soorten coaching

Ik ben een onafhankelijke, afgestudeerde coach en jongerenwerker. Werkzaam binnen het basisonderwijs als onderwijsassistent. Hierbij voer ik remedial teaching taken uit. Remedial teaching is extra ondersteuning voor leerlingen met bepaalde leerproblemen. De hulp die remedial teachers bieden is afgestemd op de specifieke hulpvraag van leerlingen en richt zich voornamelijk op het leerproces. In de meeste gevallen gaat het om ondersteuning op het gebied van taal of rekenen.

Missie
Het is mijn missie om een gezin weer dichter bij elkaar te brengen. Want als het met ouders of met een kind niet goed gaat, gaat het in het gezin ook niet goed. Dit heb in mijn eigen gezin ook ervaren.

Per 1 januari 2018 ben ik aangesloten bij SKJ.

Bij mijn coaching ga ik op zoek naar wat jou drijft, waar jouw talenten liggen, waar je energie van krijgt en waar je van leeg loopt. Ook kijken we samen naar waar jij supergelukkig van wordt, wanneer en hoe je het liefste rust neemt en wat je lekker vindt om te eten. Kortom: een totaalplaatje, omdat ik van mening ben dat je hoofd, je voeding, je rustmomenten en je uitlaatklep allemaal belangrijk zijn om te kunnen leren. Elke dag. Leren over jezelf, leren van een situatie, leren op werk of leren voor een opleiding. Nieuwe uitdagingen aan (durven) gaan, doordat jij jezelf kent en weet hoe je de balans in je leven houdt.

 • Trainingen
  Op dit moment ben ik in samenwerking met Kunstzinnige Therapie Hillegom bezig met een Faalangst Reductie Training (F-ART). De training is voor kinderen van groep 4/5/6 en groep 7/8. Ouders en de school worden in het traject betrokken
 • Zelfstandigheid / studiecoaching
  Deze coaching is individueel en op maat. Waarbij ik jouw huiswerk als leidraad kan gebruiken. Hoe pak je het aan, waar kun je efficiënter te werk of kun je de opdracht op een andere manier aanpakken?
  Denk dus aan: behandelen de leerstrategieën, leerstijlen, mindset, kwaliteiten / competenties / talenten, executieve functies …
 • Huiswerkbegeleiding
  Loop je vast met rekenen binnen het basisonderwijs? Dan kun je bij mij huiswerkbegeleiding krijgen op gebied van rekenen. Loop je vast op het gebied van taal? Aangezien ik veel contacten heb, kan ik je misschien helpen aan een andere goede begeleider. Neem gerust contact met mij op!
Print Friendly, PDF & Email