Trainingen

F-art faalangsttraining voor kinderen vanaf zes jaar

F-ART: de faalangstreductie training vol fun & art
F-art staat voor Faal Angst Reductie Training en voor fun & art (kunst). Samen met Sandra Keizer van Kunstzinnige Therapie Hillegom maakten we twee trainingen. In september 2019 ging deze van start. 


F-art 9+ is de training vanaf 9 jaar, met als thema Gamen. Vind jouw weakness en skills. Ga op zoek naar een heldenteam en train ze. Vind tools die je kunt gebruiken in jouw quest.

F-art Junior is een faalangstreductie training vanaf 6 jaar.

Ik leer leren training
‘Ik leer leren’ is een groepstraining voor 4-8 kinderen vanaf 10 jaar die ze helpt te ontdekken hoe ze zelf het beste kunnen leren. De training richt zich op alle processen die nodig zijn om te kunnen leren. Aan bod komen: concentratie, motivatie, faalangst, plannen en organiseren, huiswerk maken, inschatten van benodigde tijd/inspanning voor een bepaald vak en inzicht in je eigen meest effectieve manier van leren.
Met de ‘Ik leer leren’ training krijgen kinderen grip op hun huiswerk, gaat het leren makkelijker en sneller zodat er ook tijd overblijft voor sport, hobby’s en andere dingen. Uiteindelijk hoeven ouders dan minder te controleren en te pushen en dit komt de sfeer in huis beslist ten goede.
Meer informatie over de training vind je hier.

Print Friendly, PDF & Email