Welkom

Leercoach Bollenstreek biedt creatieve begeleiding aan kinderen vanaf 8 jaar, die vastlopen in het onderwijs. De begeleiding is toegespitst op de behoefte en beleving van jouw kind. Wat ik merk is dat leren is opgebouwd uit motivatie, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichtheid. Dit zou je kunnen vertalen in motivatie, mindset en inzicht in (leer)strategieën. Als een hiervan ontbreekt, loop je vast. Het is mijn taak om inzicht te krijgen op welk vlak je vastloopt. De manier hoe ik dit doe, is bij ieder kind weer anders. Omdat ieder kind uniek is.

Door mijn jarenlange ervaring met het werken met kinderen en het gebruik van verschillende methoden, heb ik een grote tas vol met mogelijkheden om een oplossing te vinden voor de situatie waarin jouw kind zit.

Krista is een onafhankelijke, afgestudeerde coach en jongerenwerker. Naast coach is zij werkzaam binnen het basisonderwijs. De manier van coachen is bijvoorbeeld: kinderen helpen met starten, doorzetten, hun strategieën (indien nodig) te herzien, frustratie tolerantie te ontwikkelen, durven en te motiveren. 

Missie
Het is mijn missie om een kind met plezier naar school te laten gaan. Ik heb altijd erg genoten van het naar school gaan en dit gun ik ieder kind. Om dit te bereiken werk ik nauw samen met school, ouders en het kind.
Per 1 januari 2018 ben ik aangesloten bij SKJ.

Bij mijn coaching ga ik op zoek naar wat jou drijft, waar jouw talenten liggen, waar je energie van krijgt en waar je van leeg loopt. Ook kijken we samen naar waar jij supergelukkig van wordt, wanneer en hoe je het liefste rust neemt en wat je lekker vindt om te eten. Kortom: een totaalplaatje, omdat ik van mening ben dat je hoofd, je voeding, je rustmomenten en je uitlaatklep allemaal belangrijk zijn om te kunnen leren. Elke dag. Leren over jezelf, leren van een situatie, leren op werk of leren voor een opleiding. Nieuwe uitdagingen aan (durven) gaan, doordat jij jezelf kent en weet hoe je de balans in je leven houdt.

Je bent welkom!
Kom gerust een keer een kop koffie drinken om eens te kijken wat ik doe en of ik wat voor jullie kan betekenen. Geheel vrijblijvend en/of voor de gezelligheid! Stuur mij een mail via het contactformulier op de homepagina of stuur een mail via krista[apenstaartje]leercoachbollenstreek.nl.

Print Friendly, PDF & Email